NFO Forum Network:  linux.nfo.sk (Linux forum)     net.nfo.sk (Network forum)     www.mforum.sk (M$ forum)
Obsah fóra linux.nfo.sk linux.nfo.sk
Fórum zaoberajúce sa nielen Linuxom...
 
 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   Lite versionLite   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

Vlastný vyhľadávací nástroj

klavesove skratky v GNOME

 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra linux.nfo.sk -> GNOME
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
porkac
Používateľ
Používateľ


Založený: 15.05.2007
Príspevky: 25
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Po Jan 12, 2009 3:17 am    Predmet: klavesove skratky v GNOME Odpovedať s citátom

Potrebujem poradik ako na klavesove skratky v gnome. Defaulne gnome nejake klavesove skratky obsahuje desktop>preferences>shortcuts,
mne sa ale v tejto karte nezobrazi editacia ani pridavanie vlastnych skratiek,
ktoru mozme vidiet v tomto navode:http://wikis.sun.com/pages/viewpage.action?pageId=43784877
da sa teda niekde zapnut pridavanie vlastnych kl. skratiek ? alebo co som prehliadol ?
_________________
Ucime sa, aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovat :]
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
porkac
Používateľ
Používateľ


Založený: 15.05.2007
Príspevky: 25
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Po Jan 12, 2009 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Po vydatnom spanku a fajnom jedle som schopny si odpovedat aj sam Smile
staci spustit prikaz gconf-editor, a tam v /apps/metacity nas zaujimaju dve karty :
keybinding_commands - kde si zadame aky program ma byt spusteny (v mojom pripade to bolo aterm -tr -trsb -sh 44)
a v karte global_keybindings tomuto prikazu priradime klavesovu skratku.
toto na teraz riesi moje problemy, ale radsej by som vedel kde sa daju klavesove skratky z editovat rucne, podobne ako napr. vo fluxboxe
_________________
Ucime sa, aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovat :]
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
johny
Pomocník
Pomocník


Založený: 10.01.2006
Príspevky: 526

PríspevokZaslal: Ut Jan 13, 2009 6:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ked spravis na ploche shortcut, nemozes mu pridelt aj nejaku klavesovu skratku?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
porkac
Používateľ
Používateľ


Založený: 15.05.2007
Príspevky: 25
Bydlisko: Praha

PríspevokZaslal: Ut Jan 13, 2009 8:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nie, odkazu na ploche sa neda priradit shortcut, co nas uz ale nemusi trapit, kedze si vieme vytvorit shortcut priamo na program Very Happy
_________________
Ucime sa, aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovat :]
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra linux.nfo.sk -> GNOME Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Server Uptime: 5 days 1 hours 45 minutes | Average Load: 0.30, 0.32, 0.30

linux.nfo.sk topic RSS feed