NFO Forum Network:  linux.nfo.sk (Linux forum)     net.nfo.sk (Network forum)     www.mforum.sk (M$ forum)
Obsah fóra linux.nfo.sk linux.nfo.sk
Fórum zaoberajúce sa nielen Linuxom...
 
 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   Lite versionLite   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

Vlastný vyhľadávací nástroj

upload suborov

 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra linux.nfo.sk -> PHP
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: Po Sep 01, 2008 8:50 pm    Predmet: upload suborov Odpovedať s citátom

nazdar

mam takyto skript na upload suboru je to multi upload cez java script ...

<div style="float:left;">
<form action="pages/admin_save_image.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >
<table>
<tr>
<th><label for="img">Vyberte obrázok:</label></th>
<td><input type="file" name="file" class="multi accept-jpg" /></td>
</tr>
<tr>
<th></th>
<td><input type="submit" alt="ulozit" name ="ulozit" id="ulozit"/></td>
</tr>
</table>
</form>
</div>

a spracujem ho takto :


$file = $_FILES['file'];
$pocet = count($file['name']);

for($x=0;$x<$pocet;$x++){

................................
ostatny kod

a stale mi pise ze pocet je 0 pridam 5 suboro tak stale pise 0 neviem kde je problem Smile dik za radu !
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: Ut Sep 02, 2008 6:30 pm    Predmet: . Odpovedať s citátom

pouzivam tento multiupload

http://www.fyneworks.com/jquery/multiple-file-upload/#tab-MultiLingual

neviem preco mi to nejde ten vystup z PHP na inych skriptoch to ide

dik za radu Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
refr0
Používateľ
Používateľ


Založený: 27.06.2008
Príspevky: 13

PríspevokZaslal: Ne Sep 07, 2008 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam ten isty uploader a spravil som to takto jednoducho...
Kód:

$result=count($_FILES['file']['name'])-2;
for ($i=0;$i<=$result;$i++) {

$uploadfile = "sem adresa a nazov suboru";
if (!move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'][$i], $uploadfile)) echo "Chyba v uploadovani!";

}
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 8:23 pm    Predmet: .. Odpovedať s citátom

nejde to aj tak ..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra linux.nfo.sk -> PHP Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Server Uptime: 227 days 8 hours 31 minutes | Average Load: 0.49, 0.42, 0.45

linux.nfo.sk topic RSS feed