NFO Forum Network:  linux.nfo.sk (Linux forum)     net.nfo.sk (Network forum)     www.mforum.sk (M$ forum)
Obsah fóra linux.nfo.sk linux.nfo.sk
Fórum zaoberajúce sa nielen Linuxom...
 
 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   Lite versionLite   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

Vlastný vyhľadávací nástroj

Vypis z databazi - obrazky hned vedla seba

 
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra linux.nfo.sk -> PHP
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: Št Júl 24, 2008 9:48 pm    Predmet: Vypis z databazi - obrazky hned vedla seba Odpovedať s citátom

ahojte

tak mam problem ked chcem vypisat obrazky z DB tak aby boli 4 vedla seba a robim to takto :

echo "<table border=\"0\" width=\"550\" cellpadding=\"0\" cellspaccing=\"0\">";
echo "<tr>";
for ($i=1; $i<= $pocet; $i++)
{
$result =mysql_fetch_array($query);
if ($i % 4 ) {
?>
<td align="center">
<?php echo $result[3]; ?><br />
<a href="obrazok.php?id=<?php echo $result[1]; ?>" target="_blank" class="image"><img src="fotky/thumb/<?php echo $result[2]; ?>" width="120" height="90" alt="<?php echo $result[3]; ?>" /></a></td>
<?php
} else { ?>
<tr>
<td align="center">
<?php echo $result[3]; ?><br />
<a href="obrazok.php?id=<?php echo $result[1]; ?>" target="_blank" class="image"><img src="fotky/thumb/<?php echo $result[2]; ?>" width="120" height="90" alt="<?php echo $result[3]; ?>"/></a></td>
<?php
}
}
echo "</tr>";
echo "</table>";

------

spravi to ok

ale hned prvy riadok mi nahodi 3 fotky vedla seba
a potom uz su 4 vedla seba neviem ako to mam zapisat aby boli vsade 4 fotky v riadku a nie v 1 riadku 3 a vsade 4 dik

Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fixinko
Site Admin
Site Admin


Založený: 04.01.2005
Príspevky: 574
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Št Júl 24, 2008 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

co tak dat namiesto
Citácia:

for ($i=1; $i<= $pocet; $i++)

toto
Citácia:

for ($i=0; $i<= $pocet; $i++)

_________________
So let it be written, so let it be done....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 8:27 am    Predmet: .. Odpovedať s citátom

Ahoj

Jasne ide to Smile

ale vzdy na konci mam obrazok krizik ako ze neni.. Sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 8:57 am    Predmet: ... Odpovedať s citátom

Ahoj

no takto som to vyriesil

$vypocitaj = $pocet - 1 ;
for ($i=0; $i<= $vypocitaj; $i++)

Very Happy

ale funguje to Smile lebo ked som dal $i=0 tak vzdy dalo prazdne pole teraz som odcital pocet - 1 a ide to moze byt nie ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Anonymný






PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 9:41 am    Predmet: Re: ... Odpovedať s citátom

samot Napísal:
Ahoj

no takto som to vyriesil

$vypocitaj = $pocet - 1 ;
for ($i=0; $i<= $vypocitaj; $i++)

Very Happy

ale funguje to Smile lebo ked som dal $i=0 tak vzdy dalo prazdne pole teraz som odcital pocet - 1 a ide to moze byt nie ?


Ach Bože ...
Návrat hore
samot
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ


Založený: 09.01.2005
Príspevky: 56
Bydlisko: Vavrecka 80

PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 11:01 am    Predmet: ...... Odpovedať s citátom

anonym - > tak ako ?

napis
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
fixinko
Site Admin
Site Admin


Založený: 04.01.2005
Príspevky: 574
Bydlisko: Bratislava

PríspevokZaslal: Pi Júl 25, 2008 1:07 pm    Predmet: Re: ...... Odpovedať s citátom

samot Napísal:
anonym - > tak ako ?

napis

mozno by stacilo takto

Citácia:

for ($i=0; $i < $vypocitaj; $i++)

_________________
So let it be written, so let it be done....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra linux.nfo.sk -> PHP Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Server Uptime: 195 days 8 hours 26 minutes | Average Load: 0.56, 0.44, 0.39

linux.nfo.sk topic RSS feed